Vier de winter in de Mezger Lodges !

Behandelingen en massages

Verwen uzelf met een schoonheidsbehandeling of massage

bij Mezger Wellness

Mezger Lodges Wellness

Mezger Lodges Wellness staat onder leiding van Milou Estelle van de Wal. Zij is bekend in de wereld van wellness, schoonheidsbehandelingen & visagie. Daarnaast heeft Milou ook een brede productkennis van het merk Rituals.

“Onze behandelingen geven de gasten het gevoel dat je mag verwachten bij een verblijf aan Domburg: ontspanning en weldaad. De inrichting van de wellness straalt warmte en luxe uit en dat past bij de allure van Mezger Lodges”.

Hammam

Beleef het traditionele Hammam ritueel welke al duizenden jaren oud is. Totale ontspanning door eeuwenoude technieken, warm water en een bijzondere zeepmassage in een speciaal ingerichte ruimte met verwarmde marmeren behandeltafels.

Hammam behandeling 60 minuten € 69,50 per persoon

De Hammam behandeling begint in de stoomcabine. De stoomcabine zorgt ervoor dat de oude en dode huidcellen worden losgeweekt en de poriën in de huid goed open gaan. Daarna volgt er een scrubritueel met een speciale scrubhandschoen van zijde op een verwarmde stenen tafel. Na het opgieten met warm water volgt een Hammam-massage met traditionele zeepzak inclusief het wassen van het haar. De speciale olijvenzeep geeft in combinatie met water en lucht een grote hoeveelheid zeepbellen af. De masseur knijpt de zeepzak boven het lichaam uit, waardoor een verneveling van zeep ontstaat. Een deken van zeep bedekt het lichaam om het lichaam met de hand verder te behandelen. Door deze inzeping ontstaat er een diepe ontspanning voor lichaam en geest. De behandeling wordt afgesloten in de wellnessruimte met het drinken van Rituals Hammam muntthee.

U kunt de behandeling uitbreiden met een Rhassoul klei-behandeling, de behandeling duurt dan in totaal 75 minuten en bedraagt € 79,- per persoon. De klei zorgt voor een betere doorbloeding en heeft een reinigende werking zonder uit te drogen. De huid raakt beter doorbloed en voelt na afloop zacht, glad en super schoon aan.

Mezeger Wellness Hammamdef Web 6 Mezeger Wellness Hammam Web 1 Mezger Wellness web 21

Massages

Intens en puur ontspannen, voor lichaam en geest. Met een massage maakt u uw verblijf nog aangenamer. Een uitgerust lichaam functioneert nu eenmaal beter.

Indonesische rugmassage - Pitjit Belakang van 30 minuten - € 42,50 per behandeling

Dit is een traditionele massagetechniek uit Indonesië. Uw rug, nek en schouderbladen worden met snelle grepen stevig gemasseerd, waardoor de doorbloeding wordt geactiveerd.Een pitjit wordt ondanks de stevige massagegrepen als ontspannend ervaren, maar kan ook pijn verlichtend werken.

Tranquility deep relaxing massage van 50 minuten - € 69,50 per behandeling

Een massage die werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling zorgt voor diepe ontspanning een betere nachtrust en diepere slaap. De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, de Tranquillity™ Sound, verschillende massagetechnieken en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest in een rustige, vredige toestand.

Himalaya saltmassage van 60 minuten - € 74,50 per behandeling

Een oud genezingsritueel welke een positief effect heeft op de gezondheid en schoonheid van het lichaam. Het kristalzout uit de grotten van de Himalaya dateert van 250 miljoen jaar geleden en is intact gebleven, waardoor het een nog sterker helend effect heeft. Samen met de therapeutische werking van de stenen en de massage zorgt het voor geestelijke en lichamelijke vitaliteit.


Mezeger Wellness Hammamdef Web 35 Mezger Wellness web 10 Mezeger Wellness Hammamdef Web 34

Gezichtsbehandelingen

U kunt verschillende heerlijke gezichtsbehandelingen ervaren. Onze deskundige schoonheidsspecialistes stemmen de behandeling volledig af op uw wensen en op de kenmerken van uw huid.

Elke behandeling starten we met de Tranquillity blend van Comfort Zone. De aromatische geuren van deze blend dragen bij aan een positieve emotie van kalmte en ontspanning en zorgen voor een ontspannen start van de behandeling.

Relaxing face treatment van 45 minuten - € 59,50 per behandeling

Een zeer verzorgende gezichtsbehandeling die zorgt voor balans in je huid. De behandeling wordt afgestemd op de behoefte van de huid en zijn geschikt voor ieder huidtype.
Tijdens de behandeling worden uw gelaat, schouders & nek gemasseerd. U zult deze behandeling als zeer ontspannen ervaren.

Anti Aging double peel 45 minuten - € 67,60 per behandeling

Een behandeling die de celvernieuwing stimuleert en de teint van het gelaat, de hals en het decolleté verheldert. De doeltreffendheid en gerichte werking worden bereikt dankzij de dubbele peeling gecombineerd met vitamine C.

Relaxing double peel deluxe van 65 minuten - € 89,50 per behandeling


Een anti-aging behandeling voor het gelaat met reiniging en intensieve verzorging van de huid. Tijdens deze behandeling wordt een fruitzuur peeling toegepast voor een celvernieuwende werking. Naast gelaatsmassage wordt een heerlijke handmassage uitgevoerd. Een speciaal masker met actieve ingrediënten stimuleert de huid. Ook het gebruik van collageen en hyaluronzuur heeft hierop een opvullende werking. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op de huidconditie.

Lichaamsbehandelingen

Hierbij wordt niet alleen het gezicht behandeld, maar ook de rest van het lichaam.

Tranquility deep relaxing face & body ritual van 75 minuten - € 99,00 per behandeling

Geniet van een weldadige behandeling door een combinatie van gelaat en lichaamsmassage op basis van bijzondere tranquility rituelen. Zowel het gelaat als lichaam word intens gevoed, gehydrateerd en ontspannen.

Honing-lavendelpakking van 45 minuten - € 64,50 per behandeling

De pakking is kalmerend, vocht herstellend en verbetert het aanzien van de huid.
Tijdens deze behandeling wordt eerst met een geurende zeezout gescrubd, zodat de dode huidcellen worden verwijderd, de poriën gereinigd en doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. Daarna wordt de warme pakking over het gehele lichaam aangebracht en afgedekt en zorgt de temperatuur van de warme tafels voor een optimale werking van de pakking.

Contact

Heeft u vragen of wilt u reserveren? Neem dan contact op met Milou: +31 (0)6 52 66 84 23 of milou@beauho.nl

Zeayou Zeeland