Restaurant Mezger

Culinair genieten

Restaurant Mezger, gelegen in de orangerie tussen de villa’s, verrast met een zinnenprikkelende beleving. In een interieur van Fins hout, strak messing en koningsblauwe stoelen genieten u van pure gerechten dat het Zeeuwse land en water te bieden heeft.

Restaurant Mezger

Een restaurant dat recht doet aan alle unieke kwaliteiten van de Mezger Lodges. Alleen het beste is goed genoeg. Méér dan culinair genieten dus. Chefkok Jeroen Tanis staat samen met zijn toegewijde team voor u klaar om u te verrassen met gastronomische gerechten, weldadige wijnen, kennis van zaken & grenzeloze gastvrijheid. Al uw zintuigen worden hier verwend tijdens het diner. Een puur pallet aan natuurlijke, betoverende smaken.

Wilt u reserveren, dan kunt u dit doen via het restaurant: +31 (0) 118 - 74 40 38 of via e-mail.

Sea You Zeeland 31 Gerecht Restaurant Mezger 4 Mezger Koks webnieuw 6 Gin Restaurant Mezger

Openingstijden Restaurant Mezger

Wilt u tijdens uw verblijf dineren bij Restaurant Mezger? Dan raden wij u aan vooraf alvast een tafeltje te reserveren. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag.
Voor de meest actuele informatie en het menu neemt u een kijkje op de website van het restaurant.

Restaurant Mezger

+ 31 (0) 118 - 74 40 38
Stuur een e-mail aan Restaurant Mezger

Een culinaire droom

Restaurant Mezger is de verwezenlijking van de culinaire droom die Jeroen al meer dan een decennia koesterde. In maart 2017 heeft hij de deuren opengesteld van zijn eigen restaurant, welke gelegen is in de orangerie tussen de twee villa’s van Mezger Lodges, en verrast sindsdien zijn gasten met een zinnenprikkelende beleving uit de keuken en ongekende gastvrijheid van ‘the front of the house’.

Gewonnen prijzen Restaurant Mezger

Restaurant Mezger won in het jaar van de opening (2017/2018) zowel de provinciale & landelijke prijs voor 'Beste Restaurant' in de 12e editie van de ‘HEERLIJK10DAAGSE’ en liet hiermee gerenommeerde sterrenrestaurants achter zich. Daarnaast is ook de PZC-award ‘Beste restaurant van Zeeland 2017’ ontvangen door Jeroen. Het restaurant behoort tot de absolute top, aldus Misset Horeca. Dat de chef op sterrenniveau kookt, bewijst hij ook weer in de 14e editie van de ‘HEERLIJK10DAAGSE’. Het team pakt opnieuw de titel beste restaurant en breekt met een review-cijfer van 9,73 het record van sterrenrestaurant De Kromme Dissel.

Zeayou Zeeland