Praktische informatie

Goed voorbereid naar Mezger Lodges

Mezger Lodges bevindt zich aan de rand van Domburg, dichtbij bos en zee. Maar binnen 10 minuten wandelt u ook naar het levendige centrum van Domburg.

Voorafgaand aan uw verblijf

Reserveren & groepen

Goed om te weten; boeken via onze website is altijd goedkoper dan via een online boekingsagent. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor aanbiedingen, promoties en kortingscodes.

Bent u op zoek naar 6 kamers of meer? Of wilt u graag zakelijk op regelmatige basis bij ons overnachten? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 118 - 74 40 37 of stuur een e-mail.

Tijdens uw verblijf

In- en uitchecken

U kunt vanaf 15:00 uur in de door u gereserveerde lodge terecht.
Op de dag van vertrek vragen wij u om uiterlijk 10:00 uur uit te checken.

Guestkey

Op de dag van aankomst ontvangt u een e-mail van ons met daarin een link naar onze "Guestkey". Hiermee kunt u met uw smartphone digitaal de deuren openen. Tevens vindt u hier de verdere informatie voor tijdens uw verblijf. En uiteraard ook de toegang tot onze gratis Wi-Fi.

Wij zijn altijd telefonisch, per Whatsapp en per e-mail te bereiken. Onze medewerkers bevinden zich in ons collega-hotel Hotel Bommelje. In geval van nood zijn wij ook 'nachts bereikbaar, via het hoofdnummer, u wordt dan doorgeschakeld met de meldkamer.

Ontbijt

Bij Mezger Lodges is het mogelijk om elke ochtend te genieten van een heerlijk & vers ontbijt, zodat u de dag goed kunt beginnen. Voor € 18,50 p.p. per dag wordt het ontbijtpakket aan de deur gelevered.

Geef vóór 17:00 uur aan of u de volgende ochtend een ontbijtpakket wenst. Deze wordt dan de volgende ochtend vers klaargemaakt en tussen 8:30 en 9:00 uur bezorgd. U kunt de bestelling eenvoudig aangeven bij onze receptie: +31 (0) 0118 - 74 40 37.

Heeft u speciale dieet- en/of allergie wensen voor het ontbijt? Dit is geen probleem!

Neemt u vooraf contact met ons op om dit door te geven: + 31 (0) 118 – 74 40 37 of info@mezgerlodges.nl.

Mezger Lodges pand SYZ 05 FULLSIZE 86 kopie SYZ 05 FULLSIZE 47 kopie Mezger Lodges lodge

Familiekamers en kinderen

Er zijn lodges te reserveren voor twee, vier of zes personen. Het is niet mogelijk om een extra bed te plaatsen in de kamers.
Voor kleine kinderen is het mogelijk om - op aanvraag - een kinderpakket te huren met babybed, kinderstoel, babybadje en aankleedkussen.

Gastvrouw

Heeft u een vraag, opmerking of bent u iets vergeten? Wij regelen het voor u! Mochten wij niet op locatie zijn dan kunt u ons altijd bereiken via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 118 - 74 40 37 of via de whatsapp functie in onze guestkey. Hierna en 's nachts zijn wij in geval van spoed bereikbaar op een noodnummer.

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan kunt u eveneens terecht. Een probleem of klacht vernemen wij graag direct tijdens het verblijf zodat we u tijdens het verblijf nog van dienst kunnen zijn.
Een eerlijke review op Google na afloop van uw verblijf stellen wij erg op prijs!

Laat een review achter op Google!

Dineren

Voor het diner bent u van harte welkom in Restaurant Mezger. Meer informatie vindt u hier.

Housekeeping

Bij Mezger Lodges dient u eenmalig schoonmaakkosten te betalen voor de eindschoonmaak na afloop van uw verblijf (uitgezonderd is de tweepersoonskamer).

U ontvangt bij aankomst één set handdoeken per persoon, mocht u nieuwe handdoeken willen ontvangen dan kunt u deze reserveren aan onze receptie. Tevens is keukenlinnen, 3 vaatwastabletten, shampoo, bodylotion en toiletpapier bij aankomst aanwezig.

Wenst u tijdens uw verblijf tussentijdse schoonmaak, neem dan contact op met onze receptie: +31 (0) 118 - 74 40 37 of e-mail.

Parkeren

Per lodge is er één parkeerplaats in de garage per reservering inbegrepen. Tevens kunt u uw fiets hier ook parkeren. Uw parkeerplaats is op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur beschikbaar tot en met de dag van uitchecken 10.00 uur. Meer informatie over parkeren leest u hier.

Fietsenstalling

Neemt u de fietsen mee tijdens uw vakantie? Dat snappen wij, want Zeeland is een fijne fietsprovincie. U kunt de fietsen stallen bij de stalling aan de voorzijde van Mezger Lodges.

Na afloop van uw verblijf

Uiteraard hopen wij dat u een fijn verblijf heeft gehad in Mezger Lodges en dat u heeft genoten van Domburg en omgeving. Maar ook als u verbeterpunten heeft, vinden wij dat fijn om te horen. Een review lezen wij dan ook met grote interesse!

Wilt u ons liever persoonlijk mededelen hoe uw verblijf was? Dat mag ook. Stuurt u hiervoor een e-mail naar: info@mezgerlodges.nl.

Zeayou Zeeland