Historie

Van Mezger Lodges

Een stukje historie herleeft in het mondaine Domburg

De arts Johann Georg Mezger

Op zoek naar rust en ontspanning zorgde Johann Georg Mezger, de man met de gouden duimen, in de negentiende eeuw voor het welzijn en het welbevinden van deftige vreemdelingen en lokale Zeeuwen.
De Nederlandse arts Johann Georg Mezger is grondlegger van de moderne fysiotherapie en hij resideerde in Domburg en bood zijn patiënten een heilzaam verblijf. Gebouwd op de plaats waar ooit gasten uit Europese vorstenhuizen hun heil zochten en kunstenaars het bijzondere licht, de welgestelden en adellijke lieden verbleven, biedt Mezger Lodges vandaag de dag een heerlijk weldadig verblijf. Een bijzondere plaats van rust en ontspanning aan de groene rand van het dynamische Domburg.

Mezger Lodges

Via de prachtige Engelse tuin arriveert u bij Mezger Lodges. De bijzondere architectuur en hoogwaardige afwerking vallen direct op. Wanneer u heeft geparkeerd op uw eigen parkeerplaats, vindt u tussen de statige villa’s de heerlijke orangerie van Restaurant Mezger. Hier wordt u hartelijk ontvangen en krijgt u de sleutel van uw royale lodge of appartement. Eerst nog even ontspannen loungen met een lekker kopje geurige thee, de beste koffie of een verkwikkend drankje? Kan allemaal. Uw verblijf vol luxe is al begonnen!

Zeayou Zeeland