Honden

Ook uw hond is welkom bij Mezger! Voor € 19,50 per nacht.

Minder dierlievende gasten, met of zonder allergie, kunnen we geruststellen: er zijn appartementen die geschikt voor honden zijn. En een beestenboel zal het niet worden, want er mag maximaal één hond per lodge worden meegenomen en alleen op aanvraag. Om eventueel overlast tot een minimum te beperken zijn er huisregels opgesteld.

Huisregels voor honden.

Honden zijn niet toegestaan in openbare ruimtes zoals het restaurant en de lounge. Honden zijn uitsluitend op aanvraag toegestaan in een aantal lodges. Hiervoor geldt een maximum van 1 hond per lodge.

In de overige lodges zijn geen honden toegestaan.

Honden mogen niet plaatsnemen en/of gebruik maken van de hotelbedden, het meubilair en sanitair.

Het is niet toegestaan om uw hond onbeheerd achter te laten in de lodge, wanneer u zelf het hotel verlaat.

Voor beschadigingen aan het interieur wordt de eigenaar van de hond aansprakelijk gesteld voor de herstelkosten, bij overmatige bevuiling van de lodge zullen we extra schoonmaakkosten in rekening brengen.

Bij extreem aanhoudende geluidsoverlast, behouden wij het recht de hond te laten verwijderen uit de lodge. Er is in dit geval geen sprake van restitutie.

Honden dienen droog en schoon te zijn voor het betreden van het hotel.

Reserveren met uw viervoeter.

Wij raden u aan om telefonisch via + 31 (0) 118 - 582 206 of via de e-mail info@mezgerlodges.nl te reserveren, wanneer u voornemens bent uw hond mee te nemen, zodat u direct goed geïnformeerd kan worden over de mogelijkheden en beschikbaarheid.


Zeayou Zeeland