Overwinteren in Zeeland
Reserveer onze speciale 7=5 aanbieding en geniet een hele week in Domburg!

Pre Christmas Deal

Ontsnappen aan de kerstdrukte

Er nog even tussenuit voor de drukte rond de feestdagen begint? Lekker tijd vrij maken om met z'n tweetjes weg te gaan en in alle rust de laatste kerstinkopen te doen?
Boek dan onze Pre Christmas Stay. In de week voordat de kerstvakantie begint, overnacht u voordelig in Domburg.

Zoek de rust op in Zeeland

In de wintermaanden is het rustig in Zeeland. Ideaal om te ontspannen en juist te genieten van ontspannen dagen voor de Kerst. Hiervoor hoeft u Mezger Lodges niet eens te verlaten. U kunt gebruik van maken van zwembad, sauna en stoomcabine.
En wilt u uzelf eens extra verwennen, boek dan een schoonheidsbehandeling of massage bij Mezger Wellness. Zo begint u de feestdagen extra goed!

20201207 114510 1 Mezger Wellness web 10 IMG 20210727 WA0021 Mezger Lodges luxe appartementen in Domburg

Kerstinkopen doen in Zeeland

Wilt u toch nog op pad voor de laatste kerstcadeautjes? In de steden en dorpen is het gezellig om te winkelen en heerst niet de gigantische "gekte" voor de kerstdagen. In de dorpen aan de kust, zoals Domburg, Zoutelande, Oostkapelle en Veere vindt u kleine winkels met een uniek aanbod. De kans van slagen is helemaal groot in Middelburg, Vlissingen en Goes.

De Pre Christmas Deal is inclusief:

  • Kerstpakket
  • 2x overnachting
  • 1x ontbijtpakket bezorgd tot de deur van uw lodge

Prijzen:

2 personen vanaf € 325,00
4 personen vanaf € 425,00
6 personen vanaf € 525,00

Prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting en verplichte kosten voor de eindschoonmaak. Aankomst is mogelijk in de periode voor de kerstvakantie: 16 tot en met 21 december 2021.

Boek de Pre Christmas Deal hier

Zeayou Zeeland