Vier de winter in de Mezger Lodges !

Winter Weekend Deal

Weekend weg in Zeeland

Uitwaaien, relaxen, genieten. Zeeland is ook zo fijn in de wintermaanden van november 2022 tot maart 2023. Die lange strandwandelingen vervelen nooit! Het is dé ultieme manier om het hoofd leeg te maken en tot rust te komen. Bij een verblijf bij Mezger Lodges is het strand gelukkig dichtbij. Maar ook als u liever het bos ingaat, is dat mogelijk. Het natuurgebied van De Manteling ligt om de hoek.

Overnachten in Domburg

Behalve het strand en de natuur, is het ook in de wintermaanden nog gezellig in Domburg. Vanuit uw vakantieverblijf loopt u binnen 10 minuten naar het centrum van Domburg. Voor een goede kop koffie, om even te winkelen of voor een heerlijke lunch. Wilt u nog meer? Dan rijdt u naar Middelburg, waar u zeker een dag door kunt brengen. Behalve shoppen, kunt u zich hier vergapen aan de prachtige, historische gebouwen, een bezoek brengen aan het Zeeuws Museum of een stadswandeling maken.

Mezger Lodges 04 Ontbijt volledig APP26 BE04web Restaurant Mezger klein1 Zwembad Mezger 1 SYZ 8 Whats App Image 2021 02 11 at 15 35 15 5 SYZ 19

Het Winter Weekend Arrangement is inclusief:

  • 3x overnachting (óf 2x overnachting met late check-out)
  • 1x ontbijtpakket bezorgd tot de deur van uw lodge
  • Gratis gebruik van het zwembad en de wellness

Prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting en verplichte kosten voor de eindschoonmaak. Aankomst is mogelijk op donderdag en vrijdag in de periode van 15 november 2022 tot 31 maart 2023. Uiteraard o.b.v. beschikbaarheid en feestdagen en vakanties uitgezonderd.

* Gratis annuleren tot 3 dagen voor aankomst.

Boek de Winter Weekend Deal

Zeayou Zeeland